Beoordelingen van Da Lat Cuisine Leiden

Recente recensies van Da Lat Cuisine Leiden

5 sterren na 147 reviews

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vertraagd, wat soms kan gebeuren. Het was wel fijn geweest als we een berichtje hadden gehad om ons te informeren over de vertraging.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten exact op tijd bezorgd.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was als altijd weer heerlijk. Alles stond al klaar toen wij de bestelling kwamen halen. Fantastisch.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De pittige garnalen zijn wel echt heel pittig. De seizoensgroenten waren ook lekker en goede smaak 😊 en alles super snel klaar 👍

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt meest fantastische eten!!! Alles is lekker!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had me de hele week verheugd op het eten van Dalat. En werd niet teleurgesteld! Zoals altijd erg lekker en supervers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en stipt op het aangegeven tijdstip, alleen het verkeerde gerecht geleverd, pho in plaats van bun hue.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, fris. Goede duidelijke website. Goede snelle service. We hebben weer smakelijk gegeten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend van smaak Veel verse ingrediënten Klasse!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bouillon bij de soep was heerlijk en de noedels met tsa sieuw en garnalen eveneens. Erg smakelijk. Ook de springrolls waren prima. Vaak mis je daar de balans met koriander, noedels en garnalen, maar deze was prima. Wel wat veel sap bij de papaya salade, maar ga zeker opnieuw bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fijne ruime porties 😊 Pho bo sup is mijn favoriet, met daarnaast de gefrituurde springrolls hmmmm🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We picked up ourselves. Great rolls again, the fried ones are super crunchy, we had the chicken and the veg ones both good. We had fresh rolls, great too. We noticed there was the papaya salad on the menu (new?) so we tried that. Not as good when you go to a Thai place, I guess there is a demand for a salad. Seasoning lacks a bit, and not as spicy as the Thai ones. Again, great experience, would come again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd vers en erg lekker. Goede porties, op tijd bezorgd (komt ook goed warm aan).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Da Lat, de gerechten geven een explosie van smaak in je mond. Je blijft door eten en als het op is wil je meer! Daarnaast levert Da Lat met geweldige services en een vriendelijk glimlach.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers zoals gewoonlijk, het was druk dus duurde wat langer. Maar jammer is vooral dat ik alles zonder koriander had besteld maar dat overal wel koriander in zat. Doe het dan minstens los erop ofzo ipv overal helemaal doorheen zoals bij de pho, dan kan ik het er nog makkelijk uit halen bij vergissing maar nu niet :(

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Kinderen vonden het ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar! Wel jammer dat jullie niet in Oegstgeest bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een persoonlijke felicitatie! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen! Verse ingrediënten (kanpperige taugé bijvoorbeeld). Vietnamese keuken is frisser dan de Thaise qua smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, niet te pittig maar wel smaakvol

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd smaakte goed, ondanks dat het lauw was. De bezorging duurde erg lang.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten met hele verse ingrediënten! Ga zeker nog een keertje wat bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pho was heerlijk, de loempia’s vielen een beetje tegen. Waren erg hard en weinig smaak. Bezorging was supersnel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Het eten kwam wel driekwartier later dan van te voren aangekondigd, wat erg onhandig was.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, heel vers en heerlijk gegeten! De beste in Leiden en omstreken

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima rolls, goed vers en goed gevuld! De vis was ERG zout en ik had eigelijk gehoopt op viskoekjes. Thanks and keep up the good work!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer, zo lekker gegeten! Vers, knapperig, warm, snel, fijne smaken. Alles wat het moet zijn!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, Banh xeo en loempias, vers, ruime levering van slablad en munt. Aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische gerechten en op tijd geleverd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frisse en verse gerechten. Zo kun je een gezonde maaltijd laten bezorgen. Een aanwinst voor Leiden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer SUPER 😃 Goed op tijd geleverd, lekker warm en Heerlijk gegeten 👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat n heerlijke, kraakverse hapjes hebben jullie toch! Elke keer een feestje om te eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij Da Lat, 2 x de Banh xeo (1 met kip en 1 vegetarisch). Royale porties, met lekkere verse kruiden, sla en dressing los erbij. De kip variant was heel lekker pittig gekruid. De vegetarische helaas wat flauw van smaak en zonder tofu (wel veel groente en ei).

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met lekker verse ingredienten maar de bezorging kwam wat vertraagd.Ruim een kwartier te laat

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was in één woord heerlijk, gaan wij vaker doen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, goede service.👍🏼

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers. Goede service

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten die goed warm en snel werden bezorgd!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Verse producten, goed op temperatuur. Wij bestellen gauw weer!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit eten en ondanks allerlei problemen die ze hadden met leveringen en materiaal hebben ze alles op alles gezet om onze maaltijd te bezorgen. Echte aanrader voor heerlijke Vietnamese maaltijden.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten heerlijk, op de Pho Bo na: ik wilde deze graag een keer uitproberen, maar had aangegeven geen koriander in de soep te willen. Helaas zat dit er wel in, en ook nog eens helemaal versnipperd... ik heb er dus niet veel van gegeten. Jammer! Maar ik kom de volgende keer graag weer bij jullie terug.

Reactie van Da Lat Cuisine:Hoi Myrthe, Wat jammer dat er koriander in je soep zat,terwijl je anders had aangegeven. Excuus hiervoor. Volgende keer een pho bo van ons zonder koriander. Dank en tot snel. Da lat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren niet bekend met da lat, maar echt alles was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben veel beter gewend van Da Lat ben ik bang. Er zat n stukje plakband in mn pannenkoekvulling en het anders zo lekkere en romige kokostoetje was waterig en had bijna geen smaak. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt van hoge kwaliteit. Wat een mooie intense smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Was iets vergeten te bestellen en had hen gebeld om dit te wijzigen. Is helemaal goed gegaan :) Was ook heel lekker dus top!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altij heerlijke gerechten. Wij hebben nog niet alles geprobeerd dus wij gaan zeker nog terug

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht: Banh Xeo Original Ik bestel hier al twee jaar en de kwaliteit is top, altijd vers en erg lekker! Echter deze deze keer was de inktvis zo droog (veel te ver doorbakken?) en taai waardoor echt niet te eten! Hopelijk was dit eenmalig...

Reactie van Da Lat Cuisine:Beste Olivier, Dank voor je feedback. We gaan hierop letten. Dalat

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging verliep niet goed (2 uur na bestelling de maaltijd gekregen). Wel tevreden met de oplossing hiervan. Maaltijd is opnieuw gemaakt en met een aparte rit nageleverd plus gratis kroepoek erbij. Het eten was zoals altijd heeeerlijk.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De banh xeo bevatte te veel taugé en te weinig groenten. Overigens was de smaak wel prima.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Groetjes Servaas en Leonieke

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling eerder bezorgd. Soep leek wel minder van smaak vergeleken met vorige keren toen ik had besteld.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten uitstekend. Alleen transactie kosten voor ideal betaling is niet echt van deze tijd.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat heel lekker, met al die heerlijke aziatische smakcombinatiesen, en het was snel bezorgd. Ben erg tevreden!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Bezorging kwartier later dan gepland.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, uitgebreid en op tijd! Dank

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Gek op de rijstnoedelsoep.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker eten, gezond, goed op smaak en op tijd bezorgd!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vers en het smaakt geweldig!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, en gezond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was héérlijk!!!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel wekelijks hier en het was weer super lekker! En kreeg ivm de kortingscode een heel zakje vol kleine heerlijke loempia’tjes erbij! Dankje wel daarvoor! Tot volgende week woensdag weer 👌🏼

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten van hoge kwaliteit, vers bereid en erg smakelijk. Online besteld en klaar op aangegeven tijdstip op goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam ruim drie kwartier na de afgesproken tijd. Waarschijnlijk was het eten daardoor koud. Erg jammer, want het zag er mooi uit en de smaak was ook goed.

Reactie van Da Lat Cuisine:Beste Hein, We doen ons uiterste best om het eten warm op tijd bezorgd te krijgen. Helaas liep het die dag niet soepel....excuus daarvoor. Hoop dat je nog eens bij ons bestelt. Da Lat

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen!!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijzonder lekker eten

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken! Aandacht voor het eindproduct; verschillende onderdelen van de soep worden los aangeleverd zodat je zelf tot de optimale mix in smaak en gaarheid kan komen. Sympathieke en keurige bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste maal dat wij bestelden, maar het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en zelfs voor het afgesproken tijd bezorgd, we gaan dit vaker doen!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op website makkelijk te bestellen Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!!!!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Mijn nieuwe favoriete plek om eten te bestellen. Precies op tijd bezorgd.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect timing and excellent food!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig tofu bij Bahn xeo chay. Verder was gerecht heerlijk.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, veel en lekker.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het komt met enige regelmaat voor dat we gebeld worden dat een product of gerecht is uitverkocht. Dat is wel een beetje storend. Verder fantastisch eten, stelt nooit teleur.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke springrolls en papaja salade. De pho nog niet geproefd maar dat gebeurt vanavond. Stel mij er veel van voor.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fresh!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en daarna afgehaald. De bestelling stond keurig op het gewenste tijdstip klaar en smaakte prima. Hier ga ik vaker terugkomen.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere Goi cuon tôm ze zijn helaas mijn Saigon bier vergeten.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Snelle en vriendelijke bezorging.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We vonden het eten fantastisch lekker. Alles vers en heel smaakvol! Dit was de eerste keer en we komen zeker terug.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, verzorgd en snel bezorgd

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snel bezorgd!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch Vietnamees eten, de Pho bo sup, Cari Ga met Cari Chau, de Bo Kho met Rau Xao en de gebakken banaan waren allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en er smakelijk met de juiste specerijen. Echt een aanrader!! Jammer dat er geen restaurant is waar je rustig kunt zitten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Banh Xeo Original gegeten....zo lekker met die verse kruiden erbij.....topkwaliteit! En bedankt voor de Chuoi Chien 👍

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious good food!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, echt heel lekker vers, goede porties en super snel bezorgd!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, achoon, goed verpakt. Prima, zeker vaker bestellen

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top ! ?

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk....vers en topkwaliteit. Absoluut een aanrader!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten voor een goede prijs!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch, vers, lekker helemaal goed

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Viel helaas tegen vandaag. Vietnamese loempia’s waren erg lekker. Maar te weinig verse munt meegeleverd. Kip met gember was nogal saai van smaak en de geroerbakte groenten leken wel twee dagen geleden geroerbakt te zijn en waren veel te gaar.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, echt heerlijk!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! Snelle levering en warm bezorgd.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Gezond, lekker gekruid en alleen verse ingrediënten. Kom hier regelmatig en altijd goed. Voor mij beste afhaalplek in Leiden

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dat in de bevestigingsmail stond, dat is altijd fijn en de porties waren ook top. Lekker ons buikje vol gegeten en heerlijke loempia’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd. Misschien iets duidelijkere instructies bijvoegen welk zakje sla/kruiden bij welk gerecht hoort.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk én snel bezorgd

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, snel bezorgd. Een aanrader

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Leker veel groenten en goed gekruid. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en super vers! Dikke aanrader!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Het duurde alleen erg lang. Besteld om 19.20, ontvangen om 20.40.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten worden zo mooi gepresenteerd en zijn heerlijk vers. Superkwaliteit, echt een traktatie!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb verrukkelijk gegeten! De Vietnamese loempia's waren, na bezorging, nog knapperig en warm, de koriander, sla en dipsaus maakten het gerecht helemaal af! De Goi Con gerechten waren ook heerlijk. Snelle bezorging. Ik ben tevereden!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Betaalde een hoop geld voor deze maaltijd. Rundvlees was 70% vet, niet erg lekker. Bij de bami waren grote gedeeltes hard geworden door het opwarmen, erg jammer. Is wel eens beter geweest.