Beoordelingen van Da Lat Cuisine Leiden

Recente recensies van Da Lat Cuisine Leiden

5 sterren na 243 reviews

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten, goede smaak en goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestelling werd ook bezorgt in afbreekbare units, geen zee aan plastic bakjes. Ook fijn meegenomen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer eens eten gehaald hier. Zoals altijd superlekker! Vooral de pannenkoek met kip en het zoete varkensvlees stellen ons nooit teleur. Heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, zoals altijd

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik hier had besteld. Wat een blije verrassing! Eten was heerlijk! We hadden behoorlijk wat eten en toch was het lekker licht en fris! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar het was wel bijna koud toen het bezorgd was.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorging fooi dik verdiend. Eten was HEERLIJK!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd bezorgd. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, de pannekoekjes waren heerlijk. Combi garnaal inktvis varken verrassend lekker. Loempia ook lekker. Saus voor alle 3 de gerechten was hetzelfde. Wellicht leuk om daar variatie in aan te brengen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we iets bij da lat bestelden. Hadden wat voorgerechtjes, een pannenkoek en een noedelbowl. Ontzettend lekker, licht en aromatisch!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten, heel vers en hele vriendelijke service. We komen graag terug.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tijden heerlijke gerechten met veel heel verse sla, groenten en kruiden. Top!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de verschillende gerechten die we hebben besteld. Het was alsof we weer even terug in Vietnam waren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met verse groenten en kruiden. De loempiaatjes zijn zo ongelooflijk lekker! Bezorging netjes, iets later (10 minuten)dan in eerste instantie aangegeven. Er wordt een mailtje gestuurd wanneer de bezorger onderweg is. Ik bestel hier graag!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, smaakvol, vers, zeker een aanrader

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend Delicious

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch. Veel groenten en de heerlijke Vietnamese smaak. Bezorging duurde (te) lang terwijl we vrij dicht bij Dalat wonen, hierdoor was het flink afgekoeld.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig! Zeer smakvol:)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en heel snel bezorgd! Aanrader!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! We hebben het afgelopen jaar eten laten bezorgen door veel restaurants in Leiden en Da Lat staat hoog op het lijstje favorieten van ons alle vier. Smaakvol, goed verpakt en altijd goed warm bezorgd. Heel fijn dat de sla en kruiden apart gehouden worden. We doen een combi can gerechten die we delen en iedereen geniet van de loempia’s, springtails, soep en salade.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld wat ik normaal altijd bestel. Deze keer zat er in de maaltijdsalade met kip grote stukken ui, wat er voorheen niet in zat. Ik vond dit heel overheersend en niet lekker.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en 20 minuten eerder 👍

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd bezorgd! Goede porties. Aan te raden en wil snel weer bestellen

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben verschillende dingen besteld. Alles was zeer lekker, en zeker niet te weinig.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. Alleen konden we de papaya niet thuisbrengen in de papayasalade.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tjonge jonge jonge. Wat lekker. foei toch

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier al vaker besteld en elke keer is het heerlijk! Super vers en fris eten met goede smaak, zelfs beter dan het eten dat we in Vietnam zelf gegeten hebben. Ook de bezorging was snel en netjes. Kortom top en we bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere soep met kip, goed gevuld en goed warm. Bezorging was heel snel. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, maar helaas toch weer koriander in de pho terwijl overal ‘zonder koriander’ staat op de bon, met roze stift gehighlight.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we hadden besteld was even lekker. Ik zou alles van de kaart wel willen proberen. Wij bestellen hier zeker binnenkort weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bun kip was echt heerlijk! Alsof we terug in Vietnam waren.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijke sup! Smaakvol en gezond. Keurig op tijd geleverd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer erg fijn

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers eten, fijn met de bijgevoegde verse kruiden. De loempia’s waren fantastisch.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zeer lekker en stond op tijd klaar om afgehaald te worden.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niks anders zeggen dan TOP

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers heerlijk eten, met veel rauwkost, groente en smaak! Loved it, eerste keer ervaring en wij gaan terugkomen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven bezorgd. De groenten zijn vers, met name de kleine loempias met verse kruiden en sla bladeren zijn heerlijk. De rest van het eten was ook goed, maar de loempias zijn een speciale vermelding waard.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat maar verder weer fantastisch

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals het in Vietnam ook smaakt! Alle 5 bestelde gerechten ware heerlijk! Van papaya salade tot runderstoofvles in 5 spices. Dit gaan we vaker doen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten Werd supersnel en warm bezorgd 👍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en optijd bezorgd👌🏼

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers, waanzinnig lekker en vlot bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit eten is echt zo heerlijk! Pure, verse, smaken, zo goed. Da Lat is perfectionistisch in de bereiding en bezorging. Het klopt aan alle kanten. Morgen weer.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen 45 min en keurig afgeleverd door de bezorger. Eten was erg smakelijk en had zeker typisch vietnamese smaken. Er had wel iets minder rauwe ui in gemogen en misschien iets meer noodles, dan vult het wat beter.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar de cola waar ik voor betaald heb mistte in het tasje. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten op tijd bezorgd.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Loempias waren nog warm en broodje bahn mi heerlijk!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse springrolls, altijd een succes. De soep was heerlijk pittig en goed gevuld met noodles, verse kruiden en vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en prima snel geleverd!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk aromatisch en vers eten, bij afhalen staat alles op tijd klaar.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken als vanouds heerlijk. Maar erg weinig bouillon bij de súp. Dat was jammer. Normaal is dat meer.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, frisse ingrediënten, waar voor je geld. Bezorging bijna op de minuut nauwkeurig!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pannekoekjes heerlijk, maar de vegetarische variant viel een beetje tegen. Groentevulling bestond vooral uit veel taugé, weinig andere groenten en niet zo veel tofu.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was precies op tijd. En het was weer heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Vietnamese gegeten. Het was heerlijk, puur, was getipt om te bestellen door een vriendin, ga ik zeker nog een keer doen. Bezorger, vriendelijk en beleefd.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeelijk (vers) allemaal en sneller geleverd dan voorspeld.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten, echt top. Positief verrast. Bezorging was tevens ook snel en heel netjes.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker gegeten en het eten werd eerder bezorgd dan was aangegeven. Heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en alsof we terug in Vietnam waren.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, smaakvol zou er weer bestellen ondanks dat t 30min rijden is

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd superlekker en vers

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sjongejongejongejonge ik heb in dagen niet zoooo genoten sjongejongejongejonge

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk. Bezorgd op de aangevraagde tijd. We hadden de noedelsalade met varkensvlees, het vlees menu met het hartig en zoet varkensvlees met ei, en gefrituurde loempia's met garnalen. Allemaal favorieten en zeker aan te raden!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 heerlijke gerechten besteld als eerste kennismaking met de Vietnamese keuken. Verassende, typisch oosterse gerechten maar toch weer anders dan Chinees, Thais of sushi. Niet saai, rijke smaken en meerdere herkenbare ingrediënten. Ook een succes bij de kinderen (9&11).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn god wat was dit lekker. Thanks

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker!!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Dank jullie wel

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had vleesgerecht(en) met gebakken noedels. Volgende keer kies ik witte rijst. De noedels waren heerlijk, het gerecht ook, maar samen was het te zout.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Veel verse producten. Een absolute aanrader. Toch weer een geheel eigen keuken in de toch al rijke Aziatische kook tradities.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk zoals we van jullie gewend zijn behalve bij het vismenu, helaas was zowel de rijst als de groenten bij het vismenu compleet doorgeslagen, rijst was pap, groenten overgaar. als ik alleen voor mezelf had gehaald was ik terug gegaan maar bij 2 maaltijden wil ik de ander niet laten wachten. hoop dat dit een uitzondering was

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker :)

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en verfrissend alleen jammer dat ze nu de laatste 2x de gebakken banaan niet langer laten rijpen, echt zonde want de rest is zo heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. Vers, goede smaken en lekker gekruid. Mag van mij wel iets scherp met chili’s erin maar dat vind niet iedereen lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Verrassend veel verse ingrediënten en kruiden.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vertraagd, wat soms kan gebeuren. Het was wel fijn geweest als we een berichtje hadden gehad om ons te informeren over de vertraging.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten exact op tijd bezorgd.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was als altijd weer heerlijk. Alles stond al klaar toen wij de bestelling kwamen halen. Fantastisch.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De pittige garnalen zijn wel echt heel pittig. De seizoensgroenten waren ook lekker en goede smaak 😊 en alles super snel klaar 👍

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt meest fantastische eten!!! Alles is lekker!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had me de hele week verheugd op het eten van Dalat. En werd niet teleurgesteld! Zoals altijd erg lekker en supervers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en stipt op het aangegeven tijdstip, alleen het verkeerde gerecht geleverd, pho in plaats van bun hue.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, fris. Goede duidelijke website. Goede snelle service. We hebben weer smakelijk gegeten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend van smaak Veel verse ingrediënten Klasse!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bouillon bij de soep was heerlijk en de noedels met tsa sieuw en garnalen eveneens. Erg smakelijk. Ook de springrolls waren prima. Vaak mis je daar de balans met koriander, noedels en garnalen, maar deze was prima. Wel wat veel sap bij de papaya salade, maar ga zeker opnieuw bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fijne ruime porties 😊 Pho bo sup is mijn favoriet, met daarnaast de gefrituurde springrolls hmmmm🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We picked up ourselves. Great rolls again, the fried ones are super crunchy, we had the chicken and the veg ones both good. We had fresh rolls, great too. We noticed there was the papaya salad on the menu (new?) so we tried that. Not as good when you go to a Thai place, I guess there is a demand for a salad. Seasoning lacks a bit, and not as spicy as the Thai ones. Again, great experience, would come again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd vers en erg lekker. Goede porties, op tijd bezorgd (komt ook goed warm aan).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Da Lat, de gerechten geven een explosie van smaak in je mond. Je blijft door eten en als het op is wil je meer! Daarnaast levert Da Lat met geweldige services en een vriendelijk glimlach.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers zoals gewoonlijk, het was druk dus duurde wat langer. Maar jammer is vooral dat ik alles zonder koriander had besteld maar dat overal wel koriander in zat. Doe het dan minstens los erop ofzo ipv overal helemaal doorheen zoals bij de pho, dan kan ik het er nog makkelijk uit halen bij vergissing maar nu niet :(

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Kinderen vonden het ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar! Wel jammer dat jullie niet in Oegstgeest bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een persoonlijke felicitatie! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen! Verse ingrediënten (kanpperige taugé bijvoorbeeld). Vietnamese keuken is frisser dan de Thaise qua smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, niet te pittig maar wel smaakvol

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd smaakte goed, ondanks dat het lauw was. De bezorging duurde erg lang.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten met hele verse ingrediënten! Ga zeker nog een keertje wat bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pho was heerlijk, de loempia’s vielen een beetje tegen. Waren erg hard en weinig smaak. Bezorging was supersnel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. Het eten kwam wel driekwartier later dan van te voren aangekondigd, wat erg onhandig was.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, heel vers en heerlijk gegeten! De beste in Leiden en omstreken

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima rolls, goed vers en goed gevuld! De vis was ERG zout en ik had eigelijk gehoopt op viskoekjes. Thanks and keep up the good work!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer, zo lekker gegeten! Vers, knapperig, warm, snel, fijne smaken. Alles wat het moet zijn!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, Banh xeo en loempias, vers, ruime levering van slablad en munt. Aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische gerechten en op tijd geleverd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frisse en verse gerechten. Zo kun je een gezonde maaltijd laten bezorgen. Een aanwinst voor Leiden!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer SUPER 😃 Goed op tijd geleverd, lekker warm en Heerlijk gegeten 👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat n heerlijke, kraakverse hapjes hebben jullie toch! Elke keer een feestje om te eten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij Da Lat, 2 x de Banh xeo (1 met kip en 1 vegetarisch). Royale porties, met lekkere verse kruiden, sla en dressing los erbij. De kip variant was heel lekker pittig gekruid. De vegetarische helaas wat flauw van smaak en zonder tofu (wel veel groente en ei).

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met lekker verse ingredienten maar de bezorging kwam wat vertraagd.Ruim een kwartier te laat

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was in één woord heerlijk, gaan wij vaker doen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers, goede service.👍🏼

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers. Goede service

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten die goed warm en snel werden bezorgd!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Verse producten, goed op temperatuur. Wij bestellen gauw weer!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit eten en ondanks allerlei problemen die ze hadden met leveringen en materiaal hebben ze alles op alles gezet om onze maaltijd te bezorgen. Echte aanrader voor heerlijke Vietnamese maaltijden.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten heerlijk, op de Pho Bo na: ik wilde deze graag een keer uitproberen, maar had aangegeven geen koriander in de soep te willen. Helaas zat dit er wel in, en ook nog eens helemaal versnipperd... ik heb er dus niet veel van gegeten. Jammer! Maar ik kom de volgende keer graag weer bij jullie terug.

Reactie van Da Lat Cuisine:Hoi Myrthe, Wat jammer dat er koriander in je soep zat,terwijl je anders had aangegeven. Excuus hiervoor. Volgende keer een pho bo van ons zonder koriander. Dank en tot snel. Da lat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren niet bekend met da lat, maar echt alles was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben veel beter gewend van Da Lat ben ik bang. Er zat n stukje plakband in mn pannenkoekvulling en het anders zo lekkere en romige kokostoetje was waterig en had bijna geen smaak. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt van hoge kwaliteit. Wat een mooie intense smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Was iets vergeten te bestellen en had hen gebeld om dit te wijzigen. Is helemaal goed gegaan :) Was ook heel lekker dus top!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altij heerlijke gerechten. Wij hebben nog niet alles geprobeerd dus wij gaan zeker nog terug

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht: Banh Xeo Original Ik bestel hier al twee jaar en de kwaliteit is top, altijd vers en erg lekker! Echter deze deze keer was de inktvis zo droog (veel te ver doorbakken?) en taai waardoor echt niet te eten! Hopelijk was dit eenmalig...

Reactie van Da Lat Cuisine:Beste Olivier, Dank voor je feedback. We gaan hierop letten. Dalat

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging verliep niet goed (2 uur na bestelling de maaltijd gekregen). Wel tevreden met de oplossing hiervan. Maaltijd is opnieuw gemaakt en met een aparte rit nageleverd plus gratis kroepoek erbij. Het eten was zoals altijd heeeerlijk.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De banh xeo bevatte te veel taugé en te weinig groenten. Overigens was de smaak wel prima.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Groetjes Servaas en Leonieke

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling eerder bezorgd. Soep leek wel minder van smaak vergeleken met vorige keren toen ik had besteld.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten uitstekend. Alleen transactie kosten voor ideal betaling is niet echt van deze tijd.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat heel lekker, met al die heerlijke aziatische smakcombinatiesen, en het was snel bezorgd. Ben erg tevreden!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Bezorging kwartier later dan gepland.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, uitgebreid en op tijd! Dank

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Gek op de rijstnoedelsoep.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker eten, gezond, goed op smaak en op tijd bezorgd!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vers en het smaakt geweldig!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, en gezond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was héérlijk!!!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel wekelijks hier en het was weer super lekker! En kreeg ivm de kortingscode een heel zakje vol kleine heerlijke loempia’tjes erbij! Dankje wel daarvoor! Tot volgende week woensdag weer 👌🏼

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten van hoge kwaliteit, vers bereid en erg smakelijk. Online besteld en klaar op aangegeven tijdstip op goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam ruim drie kwartier na de afgesproken tijd. Waarschijnlijk was het eten daardoor koud. Erg jammer, want het zag er mooi uit en de smaak was ook goed.

Reactie van Da Lat Cuisine:Beste Hein, We doen ons uiterste best om het eten warm op tijd bezorgd te krijgen. Helaas liep het die dag niet soepel....excuus daarvoor. Hoop dat je nog eens bij ons bestelt. Da Lat

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen!!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijzonder lekker eten

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken! Aandacht voor het eindproduct; verschillende onderdelen van de soep worden los aangeleverd zodat je zelf tot de optimale mix in smaak en gaarheid kan komen. Sympathieke en keurige bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste maal dat wij bestelden, maar het was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en zelfs voor het afgesproken tijd bezorgd, we gaan dit vaker doen!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op website makkelijk te bestellen Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!!!!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Mijn nieuwe favoriete plek om eten te bestellen. Precies op tijd bezorgd.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect timing and excellent food!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig tofu bij Bahn xeo chay. Verder was gerecht heerlijk.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, veel en lekker.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het komt met enige regelmaat voor dat we gebeld worden dat een product of gerecht is uitverkocht. Dat is wel een beetje storend. Verder fantastisch eten, stelt nooit teleur.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke springrolls en papaja salade. De pho nog niet geproefd maar dat gebeurt vanavond. Stel mij er veel van voor.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fresh!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en daarna afgehaald. De bestelling stond keurig op het gewenste tijdstip klaar en smaakte prima. Hier ga ik vaker terugkomen.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere Goi cuon tôm ze zijn helaas mijn Saigon bier vergeten.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Snelle en vriendelijke bezorging.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We vonden het eten fantastisch lekker. Alles vers en heel smaakvol! Dit was de eerste keer en we komen zeker terug.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, verzorgd en snel bezorgd

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snel bezorgd!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch Vietnamees eten, de Pho bo sup, Cari Ga met Cari Chau, de Bo Kho met Rau Xao en de gebakken banaan waren allemaal van een hoogwaardige kwaliteit en er smakelijk met de juiste specerijen. Echt een aanrader!! Jammer dat er geen restaurant is waar je rustig kunt zitten.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Banh Xeo Original gegeten....zo lekker met die verse kruiden erbij.....topkwaliteit! En bedankt voor de Chuoi Chien 👍

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious good food!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, echt heel lekker vers, goede porties en super snel bezorgd!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, achoon, goed verpakt. Prima, zeker vaker bestellen

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top ! ?

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk....vers en topkwaliteit. Absoluut een aanrader!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten voor een goede prijs!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch, vers, lekker helemaal goed

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Viel helaas tegen vandaag. Vietnamese loempia’s waren erg lekker. Maar te weinig verse munt meegeleverd. Kip met gember was nogal saai van smaak en de geroerbakte groenten leken wel twee dagen geleden geroerbakt te zijn en waren veel te gaar.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, echt heerlijk!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! Snelle levering en warm bezorgd.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Gezond, lekker gekruid en alleen verse ingrediënten. Kom hier regelmatig en altijd goed. Voor mij beste afhaalplek in Leiden

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dat in de bevestigingsmail stond, dat is altijd fijn en de porties waren ook top. Lekker ons buikje vol gegeten en heerlijke loempia’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en mooi op tijd bezorgd. Misschien iets duidelijkere instructies bijvoegen welk zakje sla/kruiden bij welk gerecht hoort.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk én snel bezorgd

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten, snel bezorgd. Een aanrader

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Leker veel groenten en goed gekruid. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en super vers! Dikke aanrader!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Het duurde alleen erg lang. Besteld om 19.20, ontvangen om 20.40.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten worden zo mooi gepresenteerd en zijn heerlijk vers. Superkwaliteit, echt een traktatie!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb verrukkelijk gegeten! De Vietnamese loempia's waren, na bezorging, nog knapperig en warm, de koriander, sla en dipsaus maakten het gerecht helemaal af! De Goi Con gerechten waren ook heerlijk. Snelle bezorging. Ik ben tevereden!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Betaalde een hoop geld voor deze maaltijd. Rundvlees was 70% vet, niet erg lekker. Bij de bami waren grote gedeeltes hard geworden door het opwarmen, erg jammer. Is wel eens beter geweest.